Met de tape extensions van Hairtalk kunt u bij ons in de kapsalon een verleng/volumebehandeling krijgen. Het Hairtalk systeem geeft u een mooie en natuurlijke haarverlenging en/of haarverdikking. Door een haarverlenging en/of verdikking neemt de hoeveelheid aanzienlijk toe. Om voor een langere periode plezier te hebben en het haar gezond te houden dient u het haar op de juiste manier te verzorgen. Vraag onze haarstylist naar de producten en de wijze van verzorging. 

Daarnaast hebben wij in onze kapsalon dé oplossing voor een gezonde, haarvriendelijke haarverbetering voor vrouwen met welke vorm van dun haar of haarverlies dan ook. Met behulp van de Hairtalk haarstukken die met de hand zijn gemaakt en medisch getest worden de haarstukken met medisch geteste tape op het hoofd bevestigd. De haarstukken zijn gegarandeert veilig en van de hoogste kwaliteit. Vraag onze gecertificeerde kapper naar de mogelijkheden.

KLIK OP BOVENSTAANDE BUTTON VOOR RECENT DOOR ONS GEREALISEERDE HAARSTUKKEN EN EXTENSIONS!

Met onze Controlled Chaos producten en de krulkniptechniek beloven wij uw prachtige, veerkrachtige en glanzende krullen terug!

De Controlled Chaos lijn bestaat uit drie producten: de cleaner, moisturizer en crème. Ieder van deze producten heeft zijn eigen kwaliteiten om je krullen tot leven te brengen en te onderhouden.

Bij ons in de salon kunnen we met deze producten en de juiste kniptechniek (CC1) uw weer de krullen bezorgen die u wenst!

KLIK OP BOVENSTAANDE BUTTON VOOR RECENT DOOR ONS GEREALISEERDE KRULKAPSELS